Lund!

Lite dåligt med uppdateringar, men så går det när man har roligt. De senaste tre dagarna har det hänt så mkt att jag är tvungen att ta lite i taget.

Det mesta av lördagen spenderade jag i en grå Volvo på vägar som sakta men säkert gick från att vara hala och fulla med snö till att vara blöta och fria från snö. Dessutom hade jag världens bästa sällskap. Om någon undrar hur man kan orka sitta i en bil i fem timmar för att åka från Hallsberg till Lund kan jag säga att denna någon inte har en aning om hur det är att ha underbara kompisar. Till och med själva bilresan var rolig.



Vi stannade och åt. Det var köttbullar med lingon och vacker utsikt. Det gjorde inget att det var grått och slask ute, det var så fint ändå. Vi fyllde på med polkagrisar och kolastång. Sen sov vi en stund (ja, inte Daniel såklart. Han körde ju).

Jag hade något hårigt i knät en stund.




När vi kom hem åt vi "små" kebabrullar. Daniel åt pizza med ägg och bacon på, det har jag aldrig hört talas om men det kanske var gott. Vi bytte julklappar och jag fick nog världens finaste skohorn. Självklart kommer jag aldrig att använda det, det är det alldeles för fint för.




Sen var det helt plötsligt söndag. Jag och Therese ville gå och köpa Tequila men systembolaget var stängt så vi gick för att ögonshoppa lite på mellandagsrean. De bor med gångavstånd till ett stort köpcentrum, helt livsfarligt!



Och precis som på den gamla goda tiden satt vi på McDonalds och åt varsin juniorhamburgare och delade på en mellancola, med två sugrör som är helt onödiga eftersom vi hela tiden blandar ihop dem och dricker ur båda. Fast dela saliv är ingenting vi inte gjort förut, så det gör inte så mycket.

Daniel kom hem och vi åt tacos. Vi hade alla tillbehör som jag tycker om.



Sedan var det dags för utgång! Inför det krävs det lite förberedelser. Utan tequlila denna gång, dock.







Vi gick till Mejeriet här i Lund. Superbra ställe! Kan inte komma på ett enda så bra ställe i Örebro. Enda problemet var den evighetslånga kön till baren. Vi dansade och hade roligt åt roliga människor (skrattade med dem, inte åt dem, såklart) och jag förstod inte alls vad de sa. Det är tur att jag kan ha Therese och Daniel som tolkar. Inte för att jag alltid förstår vad Daniel säger heller, men det gör inget.
Vi kom hem vid tre och var trötta men nöjda. Helt otroligt bra kväll.

Igår var det shopping som gällde igen. Och kyckling med jordnötssås. Mmmm. Therese och Daniel har båda massa presentkort att spendera, men ingen av dem gör det. Helt galet. Jag skulle inte kunna vänta.

Gårdagens kväll kan jag inte skriva om än, jag har inte lyckats bearbeta chocken ännu. Men det kommer, kanske.

Nu är himlen blå och solen skiner. Inte undra på alla vårkänslor. Jag ligger i min tillfälliga säng tillsammans med en galet stor katt och en pytteliten hund. Snart kommer Therese hem från jobbet och då ska vi ta bussen till ett ännu större köpcentrum. Där ska vi ögonshoppa på New Yorker, åh. Pengar, ja tack!

Så, thats it för idag!

Bad hair week

För nån vecka sen skulle jag färga utväxten i mitt hår. Min favoritfärg finns inte längre, så jag chansade på en färg från Mood. Jag gillar deras hårfärger, men det här blev inte alls bra, det blev till och med gulare än jag hade föreställt mig som "värsta fall". I panik försökte jag rädda det med silverschampo. Fungerar jättebra, förutom att man måste använda det ett antal gånger innan det hjälper. Dock färgar det väldigt lätt av sig där håret är slitet. Resultatet blev alltså en gul hårbotten och blåa toppar. Bra Martina! Så fick jag se ut när jag var i Stockholm, skulle inte förvåna mig om nån känd bloggerska fått syn på det och kommenterat det i sin blogg. Ska nog avvakta att läsa andras bloggar ett tag.

Hur som helst, nu börjar det se bra ut igen! Nu kan jag skippa mössan (eller inte. kallt) och ge mig ut bland folk igen.
Bjuder på en bild:



Silverskimrande vitt - just the way I like it.

Julafton!

Vad vore vintern utan julen?

God mat, familj och släkt och mysig julklappsutdelning. Jag hade en superbra julafton!



Julaftonsmys med Koffe hemma hos mig.




Jul!

Ingen uppesittarkväll här inte. Mamma och pappa har redan somnat, så jag sitter i pappas fåtölj och tittar på Sagan om Ringen för mig själv. Soffan på övervåningen är bäddad, och bredvid står julgranen. Bättre sistaminutenjulstämning går nog inte att få skulle jag tro. De små julgransinsekterna får man på köpet.

Thess kom med en så bra idé; beskriva de positiva händelserna de kommande veckorna. Jag snor det.

  • 24/12 - Julfirande! Julmat med familjen i Viby, sedan julfika med släkten hemma hos mormor och morfar. Magda har kommit hem nu! Ska bli så kul att träffa henne, var ett bra tag sen då hon har varit i Australien de senaste tre månaderna. Efter julfika blir det julklappsöppnande hemma hos mamma och pappa.
  • 25/12 - Julfirande med Koffe! Förhoppningsvis hemma hos mig ;) Jag har redan fått min julklapp (klänning och skärp, superfint, bilder kommer!) men han ska få sin såklart. Ska nog lyckas klämma i oss lite julgodis också, bara att sno med sig lite från mamma!
  • 26/12 - Jobb ett par timmar på morgonen (ob-tillägg, hejsan!) och sen - lååååång bilresa ner till Lund. Den kommer dock inte kännas så lång, eftersom jag kommer ha världens bästa sällskap.
  • 28/12 - Fotografering av Thess. Värsta bra, hon är så himla fin och på möhippan visade det ju sig att hon var lite av en expert på det där med att vara modell, så det här kommer gå toppen!
  • Utgång! Vet inte datum. Dansa med Thess är det bästa som finns. Allt annat liksom bara försvinner.
  • 31/12 - Nyår! Firas hemma hos Daniels bror, med god mat och dryck :)
  • 2/1 - Tio timmars bussresa hem. Härligt. Dock helt klart värt det, att få spendera en hel vecka hoss Thess och Daniel, utan att behöva betala mer än 250 kronor.

Så ser det ut än sålänge, men känner jag mig rätt så hinner det ändras både en och två gånger.

God jul, hoppas att alla andra får en lika bra jul som jag kommer att ha!


Trasiga jeans

Nyaste tillskottet i min garderob kom i ett paket från nelly.com här om dagen. Sitter perfekt, så jag är supernöjd!



Pappa rynkade lite på näsan när han såg dem. Han tyckte tydligen inte att det är okej att köpa jeans som redan är trasiga. Jag tycker att han har fel.

Jul, lovely!


Den här julen kommer bli lite annorlunda. Jag kommer att jobba, och har dessutom massa skolarbete att göra. Den 23:e har vi deadline på en uppgift. Dagen innan jul! Här hinns minsann inte nåt julstök med, det som nästan är det bästa med hela julen. Men jag har i alla fall lyckats klämma in en godisgörardag och en julmatlagningsdag med mamma. Kanske överdrivet att påstå det förresten, dagen har gått ut på att mamma har gjort julgodis (polkagrisknäck och chokladtryffel) medan jag har ätit den. Och hemmagjorda köttbullar. Jag tvivlar skarpt på att något kan smaka bättre än mammas köttbullar. Som sagt, mitt nya, nyttigare liv behöver faktiskt inte påbörjas förrän efter nyår.

Den här vintern inträffar dessutom nåt som jag längtar till nästan lika mycket som till självaste julafton - jag ska till Lund! Och inte bara det - jag ska tillbringa en hel vecka i Lund! Det kommer bli utgång, mysigt hemmanyårsfirande med underbara människor, en fotografering (med mig BAKOM kameran, inte framför, såklart. Än har de inte lyckats övertala mig), strosande på stan och mellandagsreashopping. Helt lovley. Är inte helt säker på att jag kommer komma hem, det kan hända att jag fastnar där för alltid. Får kidnappa Koffe och bosätta mig där, helt enkelt!
Dock kommer jag missa den årliga grötkvällen med min härliga släkt hemma hos moster. Får helt enkelt fixa en egen grötkväll när jag kommer hem (OM jag gör det. Annars får de komma till Lund).

Sushi x 3

Som jag trodde så blev jag helgalet bortskämd den här helgen. Trots att jag verkligen inte vill bo i Stockholm (äkta bondjänta som jag är) så måste jag erkänna att det är ganska häftigt att vara där.

Hotellet Nordic light var superfint, om jag ska bo på hotell i Stockholm igen så ska jag bo där, även om det är några hundralappar dyrare.

Och den där känslan av att alltid ha restauranger och kiosker tillgängligt (räknas 7-eleven som en kiosk?), att mitt i natten kunna gå ut och köpa mat eller godis är ju ganska härligt. Fast vad fet och fattig man skulle bli. Och appropå fet, den här helgen har fått mig att inse hur många extra "kärlekskilon" som jag faktiskt har. Alla andra är ju så slimmade! Nä, Martina, det här fungerar inte! Det måste bli ändring (men det kan vänta tills efter nyår, faktiskt).

Annars, förutom otäck self-awerness (hihi), har det varit en jättebra helg. Som sagt har jag blivit galet bortskämd, Koffe bjöd mig på sushi alla tre dagar som vi var där. Själv köpte han annan mat och vi mös ihop oss i sängen på det fina hotellrummet och åt, innan vi skulle vidare på diverse andra grejer.


Min karl vet hur man tillfredställer mig



Hej då Stockholm


*

Huga! Kallt! Dagar som denna måste till och med jag ge upp mina älskade klackskor och dra på mig mina slitna och fula men ack så varma "uggs". Jag hatar verkligen att frysa.

Men så måste jag säga emot mig själv och säga att jag hoppas att snön ska få ligga kvar nu - så att vi slipper slask! Snö är bra och mys sålänge det inte blir slask, dessutom blir det så himla halt när snön börjar smälta bort.
Och så drömmer jag självklart om en vit jul. Jag älskar verkligen jul.

Nej, inte likt mig att klaga (hah.)! För att komma till det som är positivt: Helgen ska jag spendera i Stocholm med min karl! Två nätter på ett grymt hotell och julbord på en grym restaurang, och det bästa av allt - jag betalar inte för nåt av det! Jag som trodde att jag redan var bortskämd, tänk vad fel man kan ha! Underbart kommer det att bli.

Martina goes bagare

Idag inledde jag dagen med en promenad i det vackra men svinkalla vädret, och tio minuter i ett solarium. Åter igen blev jag påmind om hur bortskämd jag är. Promenera i morgonsol och sola solarium på morgonen är det inte alla som kan. Inte blev jag ett dugg brun (inte jättekonstigt kanske, tio minuter i ett solarium är inte direkt detsamma som en resa till Spanien) , men det är ju så galet skönt!

Igår var det storbak hemma hos mamma och pappa på schemat! Jag och mamma spenderade hela dagen åt att baka (och smaka, såklart). Resultatet blev rågkakor, limpor, källarfranskor, pepparkakor och lussekatter i stora högar:


      
                                                                             
Planerade att ha bröd så det räcker i ett par månader, men i den takten som jag äter det lär det inte räcka i mer än ett par veckor. Det är ju så gott! Varför bakar jag inte alltid bröd själv? Ingredienserna är ju så billiga, lite mjöl, jäst och sirap är typ det man måste köpa - och sen har man bröd i massor, som är så galet mycket godare än köpebröd. Jag är frälst. 

Nästa gång blir det godis istället. Då ska vi göra knäck och mammas saffranstryffel. Yeah.
   

Hundvakt

 

Svårt att tänka sig kanske, men en gång i tiden var det där en av mina favoritskor. Nu hade de gjort sitt i min skohylla, till Almas stora lycka.

Can't wait




Nyår -09, kommer bli bäst!


Grymt med måndag!

För ett år sedan hade jag gjort nästan vad som helst för att få ha det som jag har det idag. För varje tidig morgon som jag var tvungen att gå upp, för varje hälften stekhet och hälften iskall matlåda som jag var tvungen att äta till lunch, för varje dag jag var tvungen att åka till jobbet när det var mörkt och komma hem från jobbet när det var mörkt och för varje ny knut i ryggen så längtade jag mer och mer efter att få vara hemma på dagarna - ja, till och med att vara arbetslös.

Nu kan jag  gå upp när jag vill och jag kan gå och lägga mig när jag vill. Jag kan ta en långpromenad, åka till stallet eller shoppa mitt på dagen. Jag kan laga mat till lunch (inte för att jag gör det, men jag kan göra det). Jag kan lägga upp min "arbetsdag" hur jag vill. Jag har det så bra, och jag trivs!

Men, nu tycker jag att det är jätteroligt att jobba. Kanske mest för att jag får en chans att prata massor. Jag gillar att prata massor. Nu har jag fått jobba en hel del senaste tiden, så förhoppningsvis har jag väl fått prata av mig för ett tag. Annars kommer det sluta med att jag blir galen och pratar med mig själv (det gör jag redan).

Imorgon skola. Skoldagarna är lite av veckornas höjdpunkter. Kanske av samma ovannämna orsak.


Lund!

Lite dåligt med uppdateringar, men så går det när man har roligt. De senaste tre dagarna har det hänt så mkt att jag är tvungen att ta lite i taget.

Det mesta av lördagen spenderade jag i en grå Volvo på vägar som sakta men säkert gick från att vara hala och fulla med snö till att vara blöta och fria från snö. Dessutom hade jag världens bästa sällskap. Om någon undrar hur man kan orka sitta i en bil i fem timmar för att åka från Hallsberg till Lund kan jag säga att denna någon inte har en aning om hur det är att ha underbara kompisar. Till och med själva bilresan var rolig.



Vi stannade och åt. Det var köttbullar med lingon och vacker utsikt. Det gjorde inget att det var grått och slask ute, det var så fint ändå. Vi fyllde på med polkagrisar och kolastång. Sen sov vi en stund (ja, inte Daniel såklart. Han körde ju).

Jag hade något hårigt i knät en stund.




När vi kom hem åt vi "små" kebabrullar. Daniel åt pizza med ägg och bacon på, det har jag aldrig hört talas om men det kanske var gott. Vi bytte julklappar och jag fick nog världens finaste skohorn. Självklart kommer jag aldrig att använda det, det är det alldeles för fint för.




Sen var det helt plötsligt söndag. Jag och Therese ville gå och köpa Tequila men systembolaget var stängt så vi gick för att ögonshoppa lite på mellandagsrean. De bor med gångavstånd till ett stort köpcentrum, helt livsfarligt!



Och precis som på den gamla goda tiden satt vi på McDonalds och åt varsin juniorhamburgare och delade på en mellancola, med två sugrör som är helt onödiga eftersom vi hela tiden blandar ihop dem och dricker ur båda. Fast dela saliv är ingenting vi inte gjort förut, så det gör inte så mycket.

Daniel kom hem och vi åt tacos. Vi hade alla tillbehör som jag tycker om.



Sedan var det dags för utgång! Inför det krävs det lite förberedelser. Utan tequlila denna gång, dock.







Vi gick till Mejeriet här i Lund. Superbra ställe! Kan inte komma på ett enda så bra ställe i Örebro. Enda problemet var den evighetslånga kön till baren. Vi dansade och hade roligt åt roliga människor (skrattade med dem, inte åt dem, såklart) och jag förstod inte alls vad de sa. Det är tur att jag kan ha Therese och Daniel som tolkar. Inte för att jag alltid förstår vad Daniel säger heller, men det gör inget.
Vi kom hem vid tre och var trötta men nöjda. Helt otroligt bra kväll.

Igår var det shopping som gällde igen. Och kyckling med jordnötssås. Mmmm. Therese och Daniel har båda massa presentkort att spendera, men ingen av dem gör det. Helt galet. Jag skulle inte kunna vänta.

Gårdagens kväll kan jag inte skriva om än, jag har inte lyckats bearbeta chocken ännu. Men det kommer, kanske.

Nu är himlen blå och solen skiner. Inte undra på alla vårkänslor. Jag ligger i min tillfälliga säng tillsammans med en galet stor katt och en pytteliten hund. Snart kommer Therese hem från jobbet och då ska vi ta bussen till ett ännu större köpcentrum. Där ska vi ögonshoppa på New Yorker, åh. Pengar, ja tack!

Så, thats it för idag!
2009-12-29 @ 09:50:46 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bad hair week

För nån vecka sen skulle jag färga utväxten i mitt hår. Min favoritfärg finns inte längre, så jag chansade på en färg från Mood. Jag gillar deras hårfärger, men det här blev inte alls bra, det blev till och med gulare än jag hade föreställt mig som "värsta fall". I panik försökte jag rädda det med silverschampo. Fungerar jättebra, förutom att man måste använda det ett antal gånger innan det hjälper. Dock färgar det väldigt lätt av sig där håret är slitet. Resultatet blev alltså en gul hårbotten och blåa toppar. Bra Martina! Så fick jag se ut när jag var i Stockholm, skulle inte förvåna mig om nån känd bloggerska fått syn på det och kommenterat det i sin blogg. Ska nog avvakta att läsa andras bloggar ett tag.

Hur som helst, nu börjar det se bra ut igen! Nu kan jag skippa mössan (eller inte. kallt) och ge mig ut bland folk igen.
Bjuder på en bild:



Silverskimrande vitt - just the way I like it.
2009-12-26 @ 12:11:45 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Julafton!

Vad vore vintern utan julen?

God mat, familj och släkt och mysig julklappsutdelning. Jag hade en superbra julafton!



Julaftonsmys med Koffe hemma hos mig.



2009-12-25 @ 13:57:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jul!

Ingen uppesittarkväll här inte. Mamma och pappa har redan somnat, så jag sitter i pappas fåtölj och tittar på Sagan om Ringen för mig själv. Soffan på övervåningen är bäddad, och bredvid står julgranen. Bättre sistaminutenjulstämning går nog inte att få skulle jag tro. De små julgransinsekterna får man på köpet.

Thess kom med en så bra idé; beskriva de positiva händelserna de kommande veckorna. Jag snor det.

Så ser det ut än sålänge, men känner jag mig rätt så hinner det ändras både en och två gånger.

God jul, hoppas att alla andra får en lika bra jul som jag kommer att ha!

2009-12-23 @ 22:03:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Trasiga jeans

Nyaste tillskottet i min garderob kom i ett paket från nelly.com här om dagen. Sitter perfekt, så jag är supernöjd!



Pappa rynkade lite på näsan när han såg dem. Han tyckte tydligen inte att det är okej att köpa jeans som redan är trasiga. Jag tycker att han har fel.
2009-12-23 @ 17:12:11 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Jul, lovely!


Den här julen kommer bli lite annorlunda. Jag kommer att jobba, och har dessutom massa skolarbete att göra. Den 23:e har vi deadline på en uppgift. Dagen innan jul! Här hinns minsann inte nåt julstök med, det som nästan är det bästa med hela julen. Men jag har i alla fall lyckats klämma in en godisgörardag och en julmatlagningsdag med mamma. Kanske överdrivet att påstå det förresten, dagen har gått ut på att mamma har gjort julgodis (polkagrisknäck och chokladtryffel) medan jag har ätit den. Och hemmagjorda köttbullar. Jag tvivlar skarpt på att något kan smaka bättre än mammas köttbullar. Som sagt, mitt nya, nyttigare liv behöver faktiskt inte påbörjas förrän efter nyår.

Den här vintern inträffar dessutom nåt som jag längtar till nästan lika mycket som till självaste julafton - jag ska till Lund! Och inte bara det - jag ska tillbringa en hel vecka i Lund! Det kommer bli utgång, mysigt hemmanyårsfirande med underbara människor, en fotografering (med mig BAKOM kameran, inte framför, såklart. Än har de inte lyckats övertala mig), strosande på stan och mellandagsreashopping. Helt lovley. Är inte helt säker på att jag kommer komma hem, det kan hända att jag fastnar där för alltid. Får kidnappa Koffe och bosätta mig där, helt enkelt!
Dock kommer jag missa den årliga grötkvällen med min härliga släkt hemma hos moster. Får helt enkelt fixa en egen grötkväll när jag kommer hem (OM jag gör det. Annars får de komma till Lund).
2009-12-22 @ 18:12:39 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Sushi x 3

Som jag trodde så blev jag helgalet bortskämd den här helgen. Trots att jag verkligen inte vill bo i Stockholm (äkta bondjänta som jag är) så måste jag erkänna att det är ganska häftigt att vara där.

Hotellet Nordic light var superfint, om jag ska bo på hotell i Stockholm igen så ska jag bo där, även om det är några hundralappar dyrare.

Och den där känslan av att alltid ha restauranger och kiosker tillgängligt (räknas 7-eleven som en kiosk?), att mitt i natten kunna gå ut och köpa mat eller godis är ju ganska härligt. Fast vad fet och fattig man skulle bli. Och appropå fet, den här helgen har fått mig att inse hur många extra "kärlekskilon" som jag faktiskt har. Alla andra är ju så slimmade! Nä, Martina, det här fungerar inte! Det måste bli ändring (men det kan vänta tills efter nyår, faktiskt).

Annars, förutom otäck self-awerness (hihi), har det varit en jättebra helg. Som sagt har jag blivit galet bortskämd, Koffe bjöd mig på sushi alla tre dagar som vi var där. Själv köpte han annan mat och vi mös ihop oss i sängen på det fina hotellrummet och åt, innan vi skulle vidare på diverse andra grejer.


Min karl vet hur man tillfredställer mig



Hej då Stockholm

2009-12-21 @ 21:51:57 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


*

Huga! Kallt! Dagar som denna måste till och med jag ge upp mina älskade klackskor och dra på mig mina slitna och fula men ack så varma "uggs". Jag hatar verkligen att frysa.

Men så måste jag säga emot mig själv och säga att jag hoppas att snön ska få ligga kvar nu - så att vi slipper slask! Snö är bra och mys sålänge det inte blir slask, dessutom blir det så himla halt när snön börjar smälta bort.
Och så drömmer jag självklart om en vit jul. Jag älskar verkligen jul.

Nej, inte likt mig att klaga (hah.)! För att komma till det som är positivt: Helgen ska jag spendera i Stocholm med min karl! Två nätter på ett grymt hotell och julbord på en grym restaurang, och det bästa av allt - jag betalar inte för nåt av det! Jag som trodde att jag redan var bortskämd, tänk vad fel man kan ha! Underbart kommer det att bli.
2009-12-17 @ 20:10:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Martina goes bagare

Idag inledde jag dagen med en promenad i det vackra men svinkalla vädret, och tio minuter i ett solarium. Åter igen blev jag påmind om hur bortskämd jag är. Promenera i morgonsol och sola solarium på morgonen är det inte alla som kan. Inte blev jag ett dugg brun (inte jättekonstigt kanske, tio minuter i ett solarium är inte direkt detsamma som en resa till Spanien) , men det är ju så galet skönt!

Igår var det storbak hemma hos mamma och pappa på schemat! Jag och mamma spenderade hela dagen åt att baka (och smaka, såklart). Resultatet blev rågkakor, limpor, källarfranskor, pepparkakor och lussekatter i stora högar:


      
                                                                             
Planerade att ha bröd så det räcker i ett par månader, men i den takten som jag äter det lär det inte räcka i mer än ett par veckor. Det är ju så gott! Varför bakar jag inte alltid bröd själv? Ingredienserna är ju så billiga, lite mjöl, jäst och sirap är typ det man måste köpa - och sen har man bröd i massor, som är så galet mycket godare än köpebröd. Jag är frälst. 

Nästa gång blir det godis istället. Då ska vi göra knäck och mammas saffranstryffel. Yeah.
   
2009-12-14 @ 14:14:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hundvakt

 

Svårt att tänka sig kanske, men en gång i tiden var det där en av mina favoritskor. Nu hade de gjort sitt i min skohylla, till Almas stora lycka.
2009-12-10 @ 12:00:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Can't wait




Nyår -09, kommer bli bäst!

2009-12-09 @ 09:59:10 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Grymt med måndag!

För ett år sedan hade jag gjort nästan vad som helst för att få ha det som jag har det idag. För varje tidig morgon som jag var tvungen att gå upp, för varje hälften stekhet och hälften iskall matlåda som jag var tvungen att äta till lunch, för varje dag jag var tvungen att åka till jobbet när det var mörkt och komma hem från jobbet när det var mörkt och för varje ny knut i ryggen så längtade jag mer och mer efter att få vara hemma på dagarna - ja, till och med att vara arbetslös.

Nu kan jag  gå upp när jag vill och jag kan gå och lägga mig när jag vill. Jag kan ta en långpromenad, åka till stallet eller shoppa mitt på dagen. Jag kan laga mat till lunch (inte för att jag gör det, men jag kan göra det). Jag kan lägga upp min "arbetsdag" hur jag vill. Jag har det så bra, och jag trivs!

Men, nu tycker jag att det är jätteroligt att jobba. Kanske mest för att jag får en chans att prata massor. Jag gillar att prata massor. Nu har jag fått jobba en hel del senaste tiden, så förhoppningsvis har jag väl fått prata av mig för ett tag. Annars kommer det sluta med att jag blir galen och pratar med mig själv (det gör jag redan).

Imorgon skola. Skoldagarna är lite av veckornas höjdpunkter. Kanske av samma ovannämna orsak.

2009-12-07 @ 23:19:28 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


RSS 2.0