Hej då pengar

Det här har varit en bra dag med stallet och plugg. Lånar för tillfället min systers moppe så jag smidigt kan ta mig till stallet själv. Vem behöver körkort? (Så säger jag inte när det är snorhalt och minus 25 grader ute).

Jag kan väl inte egentligen säga att jag pluggat idag, det har inte riktigt kommit igång ännu. Men jag har förberett det mesta inför kursen. Bland annat beställt den sista kurslitteraturen. Gjorde ett försök att köpa det mesta begagnat, men problemet var att då måste man ju betala nu, innan böckerna kommer. Och just nu har jag inte ett öre. Väldigt besvärligt, då själva kursen redan har börjat, så jag hade behövt böckerna redan idag. Att köpa böckerna på lycknis.com blev dubbelt så dyrt, men då kan jag iaf vänta med att betala tills första studiebidraget kommer! Jag som planerade att ha så mkt pengar i augusti, jag förstår inte var de tar vägen.
Så tittade jag på en förinspelad föreläsning över internet. Vad stor skillnad det är att lyssna på nåt man är intresserad av, om man jämför med till exempel matte. Coaching är ju hör och häpna intressant! Inte ens "Du har fått ett nytt mail från Facebook.com"-rutorna som ploppade upp i högra hörnet var tillräckligt intressanta för att pausa föreläsningen.

Imorgon vandrar mina sista pengar iväg till hovslagaren. Det är jag bitter över, men det är ju helt enkelt så att den lilla ängeln är värd det (hästen alltså).
Om jag trots allt skulle ha en slant kvar i slutet av veckan (ingen risk) eller fått en slant för kläderna jag lagt upp på tradera, så blir det eventuellt bio med bland annat Koffe och Elin!
Och så mår jag toppen för jag fick just reda på att min Thess kommer upp hit på onsdag :D Underbart eftersom ajg inte hade råd att åka till henne nu i helgen.

Note: Skaffa STORA temuggar. På en förinspelad föreläsning på 30 minuter måste jag springa och fylla på mina pyttemuggar minst 3 gånger.Yah

Myskväll blev kväll i Örebro istället, Pitchers med Cattis! Trevligt värre!
Mer partysugna men vi är fast i min lägenhet just nu, blir kanske skräckis istället :)

Och Koffe är som vanligt sötast.
Jag: Åh, alla har tittat snett på mig hela dagen.
Koffe: Nej då, de kanske bara var kineser.

Och jag undrar, varför har jag inte lärt känna den här människan förut?


Härlig lördag

En halv kebabpizza + vindruvor + Family Guy + Bloggar + Cattis = BästFynd och ofynd

Första skoldagen avklarad, yeah! Jag missade inte tåget till Skövde, jag gick inte vilse i Skövde, jag kom i tid till introduktionen, jag var inte den enda som inte hunnit med alla förberedelser (skaffat böcker osv), jag kom inte med de dummaste frågorna (förhoppningsvis) och jag lyckades vara lite social trots att jag var blyg (livrädd).

Nej, allt gick faktiskt jättebra. Jag hade orange hår (misslyckad blekning) och magen kurrade sig genom hela dagen, men utöver det har jag inget att klaga på.
Just nu sitter jag och försöker hitta begagnade böcker, men det är svårt, och dyrt. Har köpt två stycken och bara de har kostat 300 kronor med frakt. Jag känner mig i vanlig ordning fattig.

Den 25:e kunde jag ju inte hålla mig ifrån shopping längre, så jag och min kära kusin Mathilda tog en mysig heldag på Örebro. Stackars henne som fick stå ut med mitt spring hit och dit. Jag lyckades iaf få det jag skulle ha (och lite, men bara lite, till) och hon med sina avundsvärt små fötter lyckades fynda två par jättesnygga skor. Orättvist.
Dagens fynd var en klänning på JC, det var 5 plagg för 100 kronor. Vi hittade tillsammans 4 plagg och behövde ett till, men där fanns bara skräp. Trots det slängde jag en random klänning på armen och vandrade bort till kassan. Jag och Mathilda konstaderade att den kanske inte skulle se lika ful ut när man hade den på sig.
Och, väl hemma, testade jag den och blev supernöjd! Värsta kapet!Dagens miss var iaf varmvaxet jag köpte för att få silkeslena ben. Jag kan ju inte raka benen utan att skära av mig halva hälsenan, och detta ger en massa fula ärr som jag vill slippa på Thess bröllop. Men vaxet fungerade inte alls. Det blev bara klibbigt, och jag fick knappt bort nåt hår alls. Svindyrt var det dessutom! Inget jag rekomendarar.
Dagen resulterade också i ett par nya underbara skor (som jag faktiskt behövde)
Jag är inte besatt av skor, bara överdrivet förtjust.

Den här helgen hade jag planerat att ta mig ner till Lund och hälsa på min darling Thess (och Danne också, såklart), men fattig som jag är så uteblir det. Jag hade hoppats på att ha råd med en partykväll men det går inte det heller. Idag blir det filmkväll med Cattis istället! Som om jag behöver äta mer godis. Harkel. Myspys blir det hur som helst.

Garderobsutrensningen är klar, och jag ska snart lägga upp bilder på tradera. Igår var Elin och hälsade på och då passade jag på att be henne om hjälp med bilder, hennes karl har en systemkamera! Åh, en sån skulle jag verkligen vilja ha! Dessutom kunde hon guida mig i hur jag skulle stå för att få kläderna att se så bra ut som mjöjligt, toppen!

Life is good.


Städning&musik

Storstädningen fortsätter, tillsammans med ett grymt soundtrack från en grym film - Marie Antoniette.

http://open.spotify.com/track/08iXZmlAwGr0ozmrbKgHuw

http://open.spotify.com/track/2dx1kr3odCvQIEichCZbW0

http://open.spotify.com/track/6s655FzN9OMhxIyBf8oaOQ

Och så är det tre dagar kvar till skolstart, superspännande!

Får jag lov?

Kvällen har varit tvättning, diskning, rensning av garderoben och Brigitte Bardot. Imorrn vill jag ha partyparty! Men jag får gott vänta till nästa vecka när jag ÄNTLIGEN fått pengar. Ska bara hitta nån som är på. Ut och dansa tack.
Nu är jag trött på att städa. Går in mina nya skor istället. Känner mig väldigt galmourös. Min nystädade lägenhet doftar citron, och Brigitte Bardot fortsätter strömma ur högtalarna. Oui.

Sjuk?

Nedräkningen har börjat, en vecka kvar till skolstart! Wiiie! :)

Trodde väl aldrig att jag en dag skulle se fram emot att börja på en ny hösttermin, men nu gör jag det. Kansk har feber eller nåt.

Martinagardiner

Vill bara klargöra en sak; jag kan inget om mode, ingenting alls. Eller snarare, jag bryr mig inte. Mode intresserar mig inte, men skor, kläder, skor, acsessoarer och skor är ändå nåt av det bästa jag vet - om det är min stil vill säga. Jag kan inte ens själv beskriva vad som är min stil eller inte. Jag vet när jag ser det, det syns.
    När jag är ute och shoppar med min kära kompis Therese (har dessvärre skett alltför sällan det senaste året) kan hon dra ut ett plagg av hundra och bestämt säga att "det här plagget är Martina". Ett plagg kan vara Martina. Och det är inte bara plagg som kan vara Martina. Här om dagen beställde jag servetter som var Martina, och det är väldigt Martina att gå ut med soporna i högklackat (i brist på annat, liksom) och att glömma blöt tvätt i maskinen i två dygn.
   Jag har inte för avsikt att göra en modeblogg.

Hur som helst - tvättar, diskar, hänger tvätt och klagar över min nacke och rygg. Imorrn kommer min ömma moder förbi och masserar bort lite ont från ryggen. Innan dess måste jag ha hunnit sätta upp mina nya gardiner (Martinagardiner), så att hon inte får en chans att klaga över att jag hade så bråttom att köpa dem för två månader sen. Harkel.
   Först har jag planerat en garderobsutrensning, har så galet mycket kläder som jag inte använder. Tenderar att köpa massa godbitar när jag är hög på shoppingadrenalin, som sedan när jag kommer hem visar sig inte passa. Så om nån är intresserad av att shoppa så är det bara att höra av sig, annars blir det Tradera!

Till exempel denna lila klänning, den har i princip aldrig kommit till användning. Ursäkta bildkvalitén. Digitalkamera ja tack.

Inga mer russinfingrar!

Inviger min "nya" bänkdiskmaskin som min kära pappa har hjälpt mig fixa, och den är värd vart enda öre!
Kan inte förstå att jag har funderat på att skaffa en så länge, ångrar att jag inte gjorde det från början! Ska gå och beundra den en stund till.


Semester, eeeey!

Andas. Nu är sista jobbveckan över för den här sommaren och jag måste ju erkänna att det är underbart skönt. Min nacke, rygg och höft har protesterat mer och mer ju fler veckor jag jobbat (ja, höften också, att gå snett och skjuta en supertung moppe genom hela Hallsberg då och då är inte nyttigt. Lång historia.)

Kom just hem från en SUPERHÄRLIG körtur med Lotus. Körde 1 mil, på bara sand- och gräsvägar, ridivägarna kring nya stallet är helt fantastiska. 
Den här veckan ska jag se till att bara spendera tiden på trevligheter och framför allt att ta det lugnt. Och ännu viktigare - sova länge på morgonen!
I vanliga fall är der här en period då jag söker mig in till stan för att gotta mig med halva reaprisetfynd, men i år blir det inget av det och det är jag väldigt bitter över. När jag väl får pengar kommer det väl inte att finnas nåt spännande kvar att spendera dem på. Typiskt.

Nu ska jag lyssna på Robyn och se om jag kan rota fram nåt i köket att äta. Smörgosrån med smörgåsrån kanske? Fuck att vara fattig.


Fattig

Hela veckans plan var att idag stå på Uffes ladas loppis och tjäna in lite välbehövda slantar. Känner att jag inte klarar mig två veckor till på två femtioöringar och en bonuscheck från Ica.
Full av förväntningar lastade jag och syster upp grejer som fyllde inte mindre än tre bord! Klockan tio öppnades dörrarna och folk bokstavligen VÄLLDE in! Armbågade sig framåt för att komma först till guldklimparna (typ) och jag satt beredd. Första halvtimmen sålde vi för den sammanlagda bordskostnaden, andra halvtimmen hade jag sålt för min del av brdskostnaden.
Sen hände det inget mer. Antar att folk har annat för sig på sommaren än att springa på loppis på Uffes lada. TVÅ kronor var min förtjänst den här dagen.

Så mina planerade inköp blev alltså inte av. Dagen får ägnas åt städning och pyssel istället. Fick en massa gamla veckotidningar av mamma, får se vad jag kan hitta på för fint med hjälp av dem! Mycket fina gamla annonser och modebilder.Och så måste jag bara skryta lite över mitt senaste fynd som jag fick tag på för några veckor sen (nej, det var inte det som gjorde mig fattig)
En turkos skinnväska för 30 kronor på loppis i Bo! Äkta 80-tal? :D Denna ska nu mer fyllas av mina skolböcker. Är det inte en passande skolväska?


Nykär igen

JA TACK! Är hopplöst förälskad i dessa snyggingar från GoJane
En dag ska jag bli rik och då ska jag köpa dem. Mitt livs mål just nu.Måste dessutom säga att http://www.threadless.com/ är toppen! Tur att Koffe har så bra smak!

Godbitar

Här har man jobbat  hela dagen och längtat efter att komma hem, och det som möter en är ett berg av disk och tvätt. Var ska man börja? I vanlig ordning sitter jag kvar här lite för länge!

Vill få ordning på min lägenhet innan jag ger den sin nya look, det ska bli romantik för hela slanten! Spetsgardiner och gamla slitna möbler. Ljustakar i glas med härliga doftljus.
Dessa från aromia.se skulle sitta fint, de kanskte till och med kan stilla mitt godisbegär!Smaskens för både ögon och näsa!

Nykär

Numer pryds min skohylla av dessa små puddingar. De är så snygga så att jag hyperventilerar.

De matchar dessutom mycket bra med min blogg. Bubbelgumsrosa är grejen. Nu måste jag bara skaffa kläder som passar bra till dem också!

<

Sovmorgon, ja tack!

YEAH! REDONE! KONVICT! GAGA!
- Ööööööh...?
- Trevligt. Ska du med till stallet?
- Öööööh...
- Sover du?
- *Gäääääääsp* mjaaaeej...

Jättetrevligt att vakna ur eftermiddagstuppluren av en skrikande Lady Gaga. Lagom stressande. Förresten är det inte trevligt att sova mitt på dagen över huvudtaget, hur lite/mycket jag än sovit så vaknar jag alltid upp en aning förvirrad och med ljuvlig ångest över att ha sovit bort en del av dagens ljusa timmar. Jag sover oftare än jag är vaken när min syster ringer om stallet och Andreas om träning.
Note: Byt ringsignal

YEAH! REDONE! KONVICT! GAGA!
- Mmmmm...?
- Tja. Ska vi träna?
- Ehrm... sen...
- När är sen?

Note: Byt rignsignal då, FÖR I HELVETE!


Hur som helst, nu är det bara en sommarjobbsvecka kvar, kommer förhoppningsvis sluta somna på eftermiddagarna om jag får sova ut ordentligt på morgonen istället. Ska bli galet skönt! Sen får jag ledigt en vecka innan skolan börjar, får väl se hur länge jag kommer trivas med att plugga. Kommer antagligen att ångra mig senare. Men man måste testa allt minst en gång innan man kan avgöra om man ska tycka om det, och testar jag inte att plugga på högskola så har jag ingen aning om det är min grej eller inte!
Min grej är att slösa bort timmar på gojane.com, är helt förälskad. Fuck tullavgifter!

Rosa är min grej

Jag valde rosa bakgrund endas för att den heter "bubbelgumsrosa" och jag var fruktansvärt godissugen. Så det så.

ehrm

2007-feb-11
Damn

Usch, min självdiciplin har redan börjat ge sig. Och då menar jag inte direkt med själva träningen och nyttighetsätandet, utan mest med att jag inte skrivit nåt här.
Får ta mig i kragen.


2008-apr-08
Nya tag? :)

Jahaja, det här var ju pinsamt. I det senaste inlägget skrev jag att jag måste börja blogga mer och ta mig i kragen.
Det var typ ett år sedan


Jajustja!
Jag kan inte dirket påstå att jag tidigare lyckats så bra med att blogga. Det hela slutade med att jag glömde bort lösenordet till min gamla blogg, så jag fick gott nöja mig med att skaffa en ny. Inga problem, nu fick jag ju möjlighet att använda mitt smarta smeknamn på mig själv. Platina - platinablond och kallas för Tina. Jag var mycket smart som kom fram till det.
Hur som helst tänker jag inte ödsla någon tid på att beskriva mig själv. Om någon enstaka stackare skulle irra sig in här så är det antagligen någon jag redan känner och som antagligen redan har sin egen uppfattning om mig.

Idag var jag på gymmet med min nya PT Andreas. Han är inte världens bästa stöd ("Måste du köra roddmaskinen? Du är ju värdelös på det!") men eftersom jag är en överseende kompis så tycker jag om honom ändå. Jag är tvungen eftersom han är det enda gymsällskap  jag har.

Nu ska jag slå mig ner i soffan och äta kärnfri vattenmelon med sked, värsta grejen!Välkommen till min nya blogg!


Hej då pengar

Det här har varit en bra dag med stallet och plugg. Lånar för tillfället min systers moppe så jag smidigt kan ta mig till stallet själv. Vem behöver körkort? (Så säger jag inte när det är snorhalt och minus 25 grader ute).

Jag kan väl inte egentligen säga att jag pluggat idag, det har inte riktigt kommit igång ännu. Men jag har förberett det mesta inför kursen. Bland annat beställt den sista kurslitteraturen. Gjorde ett försök att köpa det mesta begagnat, men problemet var att då måste man ju betala nu, innan böckerna kommer. Och just nu har jag inte ett öre. Väldigt besvärligt, då själva kursen redan har börjat, så jag hade behövt böckerna redan idag. Att köpa böckerna på lycknis.com blev dubbelt så dyrt, men då kan jag iaf vänta med att betala tills första studiebidraget kommer! Jag som planerade att ha så mkt pengar i augusti, jag förstår inte var de tar vägen.
Så tittade jag på en förinspelad föreläsning över internet. Vad stor skillnad det är att lyssna på nåt man är intresserad av, om man jämför med till exempel matte. Coaching är ju hör och häpna intressant! Inte ens "Du har fått ett nytt mail från Facebook.com"-rutorna som ploppade upp i högra hörnet var tillräckligt intressanta för att pausa föreläsningen.

Imorgon vandrar mina sista pengar iväg till hovslagaren. Det är jag bitter över, men det är ju helt enkelt så att den lilla ängeln är värd det (hästen alltså).
Om jag trots allt skulle ha en slant kvar i slutet av veckan (ingen risk) eller fått en slant för kläderna jag lagt upp på tradera, så blir det eventuellt bio med bland annat Koffe och Elin!
Och så mår jag toppen för jag fick just reda på att min Thess kommer upp hit på onsdag :D Underbart eftersom ajg inte hade råd att åka till henne nu i helgen.

Note: Skaffa STORA temuggar. På en förinspelad föreläsning på 30 minuter måste jag springa och fylla på mina pyttemuggar minst 3 gånger.


2009-08-31 @ 23:34:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Yah

Myskväll blev kväll i Örebro istället, Pitchers med Cattis! Trevligt värre!
Mer partysugna men vi är fast i min lägenhet just nu, blir kanske skräckis istället :)

Och Koffe är som vanligt sötast.
Jag: Åh, alla har tittat snett på mig hela dagen.
Koffe: Nej då, de kanske bara var kineser.

Och jag undrar, varför har jag inte lärt känna den här människan förut?

2009-08-30 @ 00:25:08 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Härlig lördag

En halv kebabpizza + vindruvor + Family Guy + Bloggar + Cattis = Bäst


2009-08-29 @ 20:38:35 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fynd och ofynd

Första skoldagen avklarad, yeah! Jag missade inte tåget till Skövde, jag gick inte vilse i Skövde, jag kom i tid till introduktionen, jag var inte den enda som inte hunnit med alla förberedelser (skaffat böcker osv), jag kom inte med de dummaste frågorna (förhoppningsvis) och jag lyckades vara lite social trots att jag var blyg (livrädd).

Nej, allt gick faktiskt jättebra. Jag hade orange hår (misslyckad blekning) och magen kurrade sig genom hela dagen, men utöver det har jag inget att klaga på.
Just nu sitter jag och försöker hitta begagnade böcker, men det är svårt, och dyrt. Har köpt två stycken och bara de har kostat 300 kronor med frakt. Jag känner mig i vanlig ordning fattig.

Den 25:e kunde jag ju inte hålla mig ifrån shopping längre, så jag och min kära kusin Mathilda tog en mysig heldag på Örebro. Stackars henne som fick stå ut med mitt spring hit och dit. Jag lyckades iaf få det jag skulle ha (och lite, men bara lite, till) och hon med sina avundsvärt små fötter lyckades fynda två par jättesnygga skor. Orättvist.
Dagens fynd var en klänning på JC, det var 5 plagg för 100 kronor. Vi hittade tillsammans 4 plagg och behövde ett till, men där fanns bara skräp. Trots det slängde jag en random klänning på armen och vandrade bort till kassan. Jag och Mathilda konstaderade att den kanske inte skulle se lika ful ut när man hade den på sig.
Och, väl hemma, testade jag den och blev supernöjd! Värsta kapet!Dagens miss var iaf varmvaxet jag köpte för att få silkeslena ben. Jag kan ju inte raka benen utan att skära av mig halva hälsenan, och detta ger en massa fula ärr som jag vill slippa på Thess bröllop. Men vaxet fungerade inte alls. Det blev bara klibbigt, och jag fick knappt bort nåt hår alls. Svindyrt var det dessutom! Inget jag rekomendarar.
Dagen resulterade också i ett par nya underbara skor (som jag faktiskt behövde)
Jag är inte besatt av skor, bara överdrivet förtjust.

Den här helgen hade jag planerat att ta mig ner till Lund och hälsa på min darling Thess (och Danne också, såklart), men fattig som jag är så uteblir det. Jag hade hoppats på att ha råd med en partykväll men det går inte det heller. Idag blir det filmkväll med Cattis istället! Som om jag behöver äta mer godis. Harkel. Myspys blir det hur som helst.

Garderobsutrensningen är klar, och jag ska snart lägga upp bilder på tradera. Igår var Elin och hälsade på och då passade jag på att be henne om hjälp med bilder, hennes karl har en systemkamera! Åh, en sån skulle jag verkligen vilja ha! Dessutom kunde hon guida mig i hur jag skulle stå för att få kläderna att se så bra ut som mjöjligt, toppen!

Life is good.

2009-08-29 @ 14:15:20 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Städning&musik

Storstädningen fortsätter, tillsammans med ett grymt soundtrack från en grym film - Marie Antoniette.

http://open.spotify.com/track/08iXZmlAwGr0ozmrbKgHuw

http://open.spotify.com/track/2dx1kr3odCvQIEichCZbW0

http://open.spotify.com/track/6s655FzN9OMhxIyBf8oaOQ

Och så är det tre dagar kvar till skolstart, superspännande!
2009-08-23 @ 18:46:42 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Får jag lov?

Kvällen har varit tvättning, diskning, rensning av garderoben och Brigitte Bardot. Imorrn vill jag ha partyparty! Men jag får gott vänta till nästa vecka när jag ÄNTLIGEN fått pengar. Ska bara hitta nån som är på. Ut och dansa tack.
Nu är jag trött på att städa. Går in mina nya skor istället. Känner mig väldigt galmourös. Min nystädade lägenhet doftar citron, och Brigitte Bardot fortsätter strömma ur högtalarna. Oui.
2009-08-21 @ 18:26:52 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Sjuk?

Nedräkningen har börjat, en vecka kvar till skolstart! Wiiie! :)

Trodde väl aldrig att jag en dag skulle se fram emot att börja på en ny hösttermin, men nu gör jag det. Kansk har feber eller nåt.
2009-08-19 @ 18:25:40 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Martinagardiner

Vill bara klargöra en sak; jag kan inget om mode, ingenting alls. Eller snarare, jag bryr mig inte. Mode intresserar mig inte, men skor, kläder, skor, acsessoarer och skor är ändå nåt av det bästa jag vet - om det är min stil vill säga. Jag kan inte ens själv beskriva vad som är min stil eller inte. Jag vet när jag ser det, det syns.
    När jag är ute och shoppar med min kära kompis Therese (har dessvärre skett alltför sällan det senaste året) kan hon dra ut ett plagg av hundra och bestämt säga att "det här plagget är Martina". Ett plagg kan vara Martina. Och det är inte bara plagg som kan vara Martina. Här om dagen beställde jag servetter som var Martina, och det är väldigt Martina att gå ut med soporna i högklackat (i brist på annat, liksom) och att glömma blöt tvätt i maskinen i två dygn.
   Jag har inte för avsikt att göra en modeblogg.

Hur som helst - tvättar, diskar, hänger tvätt och klagar över min nacke och rygg. Imorrn kommer min ömma moder förbi och masserar bort lite ont från ryggen. Innan dess måste jag ha hunnit sätta upp mina nya gardiner (Martinagardiner), så att hon inte får en chans att klaga över att jag hade så bråttom att köpa dem för två månader sen. Harkel.
   Först har jag planerat en garderobsutrensning, har så galet mycket kläder som jag inte använder. Tenderar att köpa massa godbitar när jag är hög på shoppingadrenalin, som sedan när jag kommer hem visar sig inte passa. Så om nån är intresserad av att shoppa så är det bara att höra av sig, annars blir det Tradera!

Till exempel denna lila klänning, den har i princip aldrig kommit till användning. Ursäkta bildkvalitén. Digitalkamera ja tack.
2009-08-19 @ 17:01:51 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Inga mer russinfingrar!

Inviger min "nya" bänkdiskmaskin som min kära pappa har hjälpt mig fixa, och den är värd vart enda öre!
Kan inte förstå att jag har funderat på att skaffa en så länge, ångrar att jag inte gjorde det från början! Ska gå och beundra den en stund till.

2009-08-17 @ 20:17:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Semester, eeeey!

Andas. Nu är sista jobbveckan över för den här sommaren och jag måste ju erkänna att det är underbart skönt. Min nacke, rygg och höft har protesterat mer och mer ju fler veckor jag jobbat (ja, höften också, att gå snett och skjuta en supertung moppe genom hela Hallsberg då och då är inte nyttigt. Lång historia.)

Kom just hem från en SUPERHÄRLIG körtur med Lotus. Körde 1 mil, på bara sand- och gräsvägar, ridivägarna kring nya stallet är helt fantastiska. 
Den här veckan ska jag se till att bara spendera tiden på trevligheter och framför allt att ta det lugnt. Och ännu viktigare - sova länge på morgonen!
I vanliga fall är der här en period då jag söker mig in till stan för att gotta mig med halva reaprisetfynd, men i år blir det inget av det och det är jag väldigt bitter över. När jag väl får pengar kommer det väl inte att finnas nåt spännande kvar att spendera dem på. Typiskt.

Nu ska jag lyssna på Robyn och se om jag kan rota fram nåt i köket att äta. Smörgosrån med smörgåsrån kanske? Fuck att vara fattig.

2009-08-16 @ 22:48:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fattig

Hela veckans plan var att idag stå på Uffes ladas loppis och tjäna in lite välbehövda slantar. Känner att jag inte klarar mig två veckor till på två femtioöringar och en bonuscheck från Ica.
Full av förväntningar lastade jag och syster upp grejer som fyllde inte mindre än tre bord! Klockan tio öppnades dörrarna och folk bokstavligen VÄLLDE in! Armbågade sig framåt för att komma först till guldklimparna (typ) och jag satt beredd. Första halvtimmen sålde vi för den sammanlagda bordskostnaden, andra halvtimmen hade jag sålt för min del av brdskostnaden.
Sen hände det inget mer. Antar att folk har annat för sig på sommaren än att springa på loppis på Uffes lada. TVÅ kronor var min förtjänst den här dagen.

Så mina planerade inköp blev alltså inte av. Dagen får ägnas åt städning och pyssel istället. Fick en massa gamla veckotidningar av mamma, får se vad jag kan hitta på för fint med hjälp av dem! Mycket fina gamla annonser och modebilder.Och så måste jag bara skryta lite över mitt senaste fynd som jag fick tag på för några veckor sen (nej, det var inte det som gjorde mig fattig)
En turkos skinnväska för 30 kronor på loppis i Bo! Äkta 80-tal? :D Denna ska nu mer fyllas av mina skolböcker. Är det inte en passande skolväska?

2009-08-15 @ 16:22:03 Permalink Loppisfynd Kommentarer (2) Trackbacks ()


Nykär igen

JA TACK! Är hopplöst förälskad i dessa snyggingar från GoJane
En dag ska jag bli rik och då ska jag köpa dem. Mitt livs mål just nu.Måste dessutom säga att http://www.threadless.com/ är toppen! Tur att Koffe har så bra smak!
2009-08-13 @ 18:00:55 Permalink Skokärlek Kommentarer (1) Trackbacks ()


Godbitar

Här har man jobbat  hela dagen och längtat efter att komma hem, och det som möter en är ett berg av disk och tvätt. Var ska man börja? I vanlig ordning sitter jag kvar här lite för länge!

Vill få ordning på min lägenhet innan jag ger den sin nya look, det ska bli romantik för hela slanten! Spetsgardiner och gamla slitna möbler. Ljustakar i glas med härliga doftljus.
Dessa från aromia.se skulle sitta fint, de kanskte till och med kan stilla mitt godisbegär!Smaskens för både ögon och näsa!
2009-08-13 @ 16:26:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nykär

Numer pryds min skohylla av dessa små puddingar. De är så snygga så att jag hyperventilerar.

De matchar dessutom mycket bra med min blogg. Bubbelgumsrosa är grejen. Nu måste jag bara skaffa kläder som passar bra till dem också!

<
2009-08-11 @ 18:56:27 Permalink Skokärlek Kommentarer (4) Trackbacks ()


Sovmorgon, ja tack!

YEAH! REDONE! KONVICT! GAGA!
- Ööööööh...?
- Trevligt. Ska du med till stallet?
- Öööööh...
- Sover du?
- *Gäääääääsp* mjaaaeej...

Jättetrevligt att vakna ur eftermiddagstuppluren av en skrikande Lady Gaga. Lagom stressande. Förresten är det inte trevligt att sova mitt på dagen över huvudtaget, hur lite/mycket jag än sovit så vaknar jag alltid upp en aning förvirrad och med ljuvlig ångest över att ha sovit bort en del av dagens ljusa timmar. Jag sover oftare än jag är vaken när min syster ringer om stallet och Andreas om träning.
Note: Byt ringsignal

YEAH! REDONE! KONVICT! GAGA!
- Mmmmm...?
- Tja. Ska vi träna?
- Ehrm... sen...
- När är sen?

Note: Byt rignsignal då, FÖR I HELVETE!


Hur som helst, nu är det bara en sommarjobbsvecka kvar, kommer förhoppningsvis sluta somna på eftermiddagarna om jag får sova ut ordentligt på morgonen istället. Ska bli galet skönt! Sen får jag ledigt en vecka innan skolan börjar, får väl se hur länge jag kommer trivas med att plugga. Kommer antagligen att ångra mig senare. Men man måste testa allt minst en gång innan man kan avgöra om man ska tycka om det, och testar jag inte att plugga på högskola så har jag ingen aning om det är min grej eller inte!
Min grej är att slösa bort timmar på gojane.com, är helt förälskad. Fuck tullavgifter!
2009-08-07 @ 18:50:45 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Rosa är min grej

Jag valde rosa bakgrund endas för att den heter "bubbelgumsrosa" och jag var fruktansvärt godissugen. Så det så.
2009-08-06 @ 21:26:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


ehrm

2007-feb-11
Damn

Usch, min självdiciplin har redan börjat ge sig. Och då menar jag inte direkt med själva träningen och nyttighetsätandet, utan mest med att jag inte skrivit nåt här.
Får ta mig i kragen.


2008-apr-08
Nya tag? :)

Jahaja, det här var ju pinsamt. I det senaste inlägget skrev jag att jag måste börja blogga mer och ta mig i kragen.
Det var typ ett år sedan


Jajustja!
Jag kan inte dirket påstå att jag tidigare lyckats så bra med att blogga. Det hela slutade med att jag glömde bort lösenordet till min gamla blogg, så jag fick gott nöja mig med att skaffa en ny. Inga problem, nu fick jag ju möjlighet att använda mitt smarta smeknamn på mig själv. Platina - platinablond och kallas för Tina. Jag var mycket smart som kom fram till det.
Hur som helst tänker jag inte ödsla någon tid på att beskriva mig själv. Om någon enstaka stackare skulle irra sig in här så är det antagligen någon jag redan känner och som antagligen redan har sin egen uppfattning om mig.

Idag var jag på gymmet med min nya PT Andreas. Han är inte världens bästa stöd ("Måste du köra roddmaskinen? Du är ju värdelös på det!") men eftersom jag är en överseende kompis så tycker jag om honom ändå. Jag är tvungen eftersom han är det enda gymsällskap  jag har.

Nu ska jag slå mig ner i soffan och äta kärnfri vattenmelon med sked, värsta grejen!


2009-08-04 @ 21:57:51 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Välkommen till min nya blogg!

2009-08-04 @ 14:11:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0