Kumla sparbank

Jag tillhör den kategorin människor som inte klarar av att göra mer än en sak per dag (jag uppfann just den kategorin). Alltså som i att jag kan inte BÅDE jobba och träna på samma dag, eller träffa en vän och städa samma dag. Hur kommer det sig? För det är typ så att om jag jobbar 8 timmar så tycker jag att det ska vara helt okej för mig att bara läsa bloggar, kolla skor, fb-uppdatera mig, googla random grejer, pyssla i garderoben, äta mat, dricka te och sånna där grejer resten av dagen, istället för att ta tag i diskberget eller släpa mig till gymmet (alltså inte ens gå till gymmet för att ta en fika!). Jag måste vara världens lataste. Men det är väl okej att jag är det om jag har självdistans nog att erkänna det, eller hur?

Hur som helst, dit jag ville komma är att jag har jobbat hela veckan. Mitt i vardagsrummet står ett BERG av loppis/auktionsfynd (som desstom mystiskt nog växt sig större sen min loppislördag igår) som behöver tvättas, diskas, putsas och placeras på passande plats. Detta har stått där en hel vecka utan att jag har så mycket som torkat av en endaste tavla. Igårkväll började jag i alla fall lite smått med att avverka detta projekt.

Jag kom just hem från Stina. Vi har gjort sushi (bästa grejen) och fotat kläder som ska säljas. Och planerat lite ifnför London såklart.

Så, dagen till ära var jag klädd i lite uppfräschade 2handfynd.

 

Ja, vad ska man kalla det, en kortärmad, oversize blazer? 2hand hur som helst.
Väskan (clutchen) älskar jag. Jag kan väl hålla med mamma om att det är världens mest opraktiska modell men vad sjutton. Vill man vara fin får man lida pin, och det finns ju faktiskt betydligt obekvämare saker att utsätta sig för än en väska utan remmar.

 

Mindre snyggt;

Kumla sparbank. Men det står så liiitet att det gör inget. Och fem pengar kan den väl vara värd. Fast jag vill fortfarande ha en liknande i röd.


Kommentarer
Postat av: Stina

haha, går du till gymmet för att fika?! Klockrent! :D

2011-09-12 @ 09:56:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback