Appropå ingenting

Förrestent så är jag i Lund. Jag har redan varit här i några dagar och haft det trevligt, och ska fortsätta vara här resten av sommaren.


För tillfället är jag övergiven av mina vänner som är ute och semestrar, men de lämnade en hel hög animerade filmer på hyllan och en chokladorgie i skafferiet så jag överlever nog (ja, Therese, lämnar du choklad obevakad hos mig så får du skylla dig själv. Oroa dig inte, jag köper kanske ny åt dig). Just nu sitter jag med en liten hårig karl i knäet och tittar på How to train your dragon (som är typ bäst) och har det allmänt bra.


Midsommar var trevligt. Kände att jag behövde nämna nåt om det eftersom jag inte bloggat på så länge. Så nu vet ni. Jag bloggar inte, för jag har inte nåt intressant att blogga om, faktiskt. Jag tror inte att nån är ett dugg intresserad av att läsa om vad jag gör om dagarna, jag gör saker som de flesta andra. Och jag har tyvärr inte shoppat nåt intressant på senaste tiden, så jag har inga roliga grejer att lägga upp bilder på. Jag köpte en bikini idag, men väljer att bespara er från en bild på mig i den.

Men visst kan ni få en bild.

Detta är då min resväska innan den var färdigpackad inför Lundsommaren. Jag röt åt mig själv att skärpa mig, men det hjälpte inte, så alla dessa skor fick följa med. Plus att jag redan hade några par skor i Lund som väntade på mig.

 

Och med "liten hårig karl" menar jag såklart en katt. Utifall att nån hade svårt att förstå det. Små håriga karlar är inte min grej i vanliga fall.

Kommentarer
Postat av: Stina

Alltså, jag har redan ångest för att packa till London.

2011-07-03 @ 18:13:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback