I min väska

Bara jag som tycker att det är hysteriskt spännande att se vad andra har i sin väska? Jag tycker dessutom att det är hysteriskt spännande att se vad jag har i min, jag vet verkligen inte själv. Jag proppar den alltid så full med bra-att-ha-grejer att det inte är konstigt att jag sliter ut väskor på löpande band. De spricker liksom i sömmarna.

Har jag en för stor väska blir jag arg för att jag aldrig hittar nåt i den (och allt det som man faktiskt använder hamnar alltid längst ner, no matter what) och har jag en för liten väska blir jag arg för att inget får plats. I-landsproblem a la Martina.

Såhär ser det ut just nu;

 

1. Väska från Bra och Begagnat.
2. Världens godaste doft, en bodysplash från Aquolina. Cocosdoft naturligtvis. Hör till en av de mest välanvända grejerna i väskan.
3. Hårspray i miniformat. Alltid Proffs.
4. Rosa plånbok med skor. Jag hade kunnat visa innehållet i den också. Om den hade haft nåt.
5. Minideo. Har ingen annan deo så den här rymmer lite då och då och hamnar på badrumshyllan istället. Dumt.
6. Rosa mobil. Vad är en iphone?
7. Söta fodral till diverse tjejgrejer (taponger, bindor och ipren).
8. Pass i skopyntat fodral. Nej, jag har inget körkort. Folk blir bestörta över att jag har med mig passet, tänk om nån skulle sno det av mig? Jag misstänker att de flesta inte fattar att det faktiskt är ett pass där i, eftersom det är fullt av skor på. Och jag misstänker att inga tjuvar läser min blogg.
9. Mjukgörnade till läpparna, i det här fallet i cupcakeform. Med cocosdoft naturligtvis.
10. Fickspegel.
11. Solglasögon från Lindex.
12. Kam.
13. Våtservetter. Kan tyckas galet överambitiöst, men jag kan erkänna att jag alltid glömmer att de finns där, så jag har konstant servettpanik ändå (eftersom jag konstant dräller, kladdar och spiller).
14. Bodylotion. Med cocosdoft naturligtvis. Mest bra att ha ifall man tar av sig strumpbyxorna/legginsen under dagen och inte vill traska omkring med krackelerade ben.
15. Hårsnoddar och hårnålar. Massor av hårnålar. Jag planerar inte att ha de där, de hamnar där allt eftersom jag tar av mig dem under dagen.
(16. Kameran brukar också ligga i väskan)

 

Och så den mörka sanningen;

Div. kvitton, brev, komihåglappar och biljetter. Kalendern och mp3:n ligger också alltid i väskan men jag glömde dem förut eftersom de inte låg i väskan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback