Lycka är...

...att skrattandes komma hem klockan 4 på natten och känna sig som världens gladaste. Att laga bacongryta mitt i natten inte för att man är hungrig egentligen utan för att man bara vill ha en anleding att sitta uppe och prata om både bekymmer och lycka. För det är alldeles för sällan man träffas. Men just där och då tänker man inte på det. Man har det så himla bra.

Jag tänker inte sluta blogga, såklart. Just nu är det så himla mycket annat som pågår, men inget annat som är så pass trevligt att jag måste berätta om det här. Det är jobb och det är skola och det är gymträning. Här och var klämmer jag in en kompisdejt också. Och däremellan ligger jag bara i soffan och hoppas på bättre tider. Funderar, funderar och framtidsplanerar. Just nu är jag bara så himla trött, hela tiden. Har haft lite rehab i Lund. Det behövdes.

Idag är det plugg i Örebro som gäller och när jag tittar fram bakom rullgardinen ser jag att solen lyser väldigt uppmuntrande. Trevligt. Jag längtar så fruktansvärt mycket till våren och sommaren. Ett litet tips till alla andra som gör det är att gå in på eleven.se och klicka hem ett torrschampo i sprayform från Batiste. De doftar nämligen ljuvligt och ger håret en sån där härlig volym. Jag blev superglad när jag hittade en med cocosdoft så den får trösta mig gråa februaridagar.







Kommentarer
Postat av: Thess

Lycka är... Att få vara med dig <3

2011-02-04 @ 14:08:09
Postat av: Elin Karlsson

vårkänslor! va härligt! :D



kan till 100 % säga att jag aldrig någonsin varit så lycklig som nu. jag vill inte ens sova! för det känns som man missar masa härlig tid! :D

2011-02-07 @ 10:42:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback