Historiebloggning

Ja, jag vet att det är Valborg och att det är meningen att man ska supa, grilla med vänner, gå på finmiddag eller i alla fall kolla in brasor. Men inte jag. Jag ska upp och jobba obehagligt tidigt imorgon så här blir det inget avancerat inte, och jag måste erkänna att jag inte har nåt emot det. Kommer väl inte ha det förrän imorgonbitti när jag ska släpa mig upp, men då räcker det nog bara att att påminna mig om det saftiga OB-tillägget. Och alla klackar jag kommer kunna köpa för det.

Jag är inne i slutspurten av min utbildning nu, vilket innebär b-uppsatsskrivande och med det en himla massa plugg. Jag klagar dock inte, vi skriver om ett ämne som jag är genuint intresserad av! Men de senaste veckorna har varit långa av plugg och jobb, så jag har verkligen inte haft något intressant att blogga om alls. Och det har jag väl inte nu heller egentligen.

Men jag kan ju visa de nya tillskotten på mina tavelhyllor. Bilderna föreställer mina 17-22 år gamla föräldrar, samt bilder från mina hemtrakter som de tagit (förutom en av bilderna som föreställer en massa färggranna hus, den tog jag bara för att den var fin). Älskar att bläddra igenom deras album och känna igen mig.

Jag är uppvuxen på min pappas familjegård. Gården har varit med familjen länge, men huset är förhållandevis nybyggt (farfar byggde det några år innan min pappa föddes). Husgrunden från den förra stugan finns fortfarande kvar, och jag slås så av att det var så litet, kan ha varit ett rum och kök och en liten vind, ungefär, och min pappa har 9 äldre syskon. Jag har spånat och letat, men det verkar inte som att det finns några bilder alls från den gamla stugan. Farmor och farfar ägde nämligen ingen kamera. Jättesynd!

Kommentarer
Postat av: Sanna

Mysiga "minnestavlor" du skapat! =)SV: Mmm nässelsoppa är förvånansvärt god med tanke på att den är kokad på "ogräs".. =) hihi..Kraaaam

Sanna

2011-05-01 @ 21:36:32
URL: http://krimskramsan.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback