Braiga tisdag

Oj, jag har haft så fullt upp de senaste dagarna! Det har ju varit så fint väder och då får man ju plötsligt fullt upp, liksom.

Idag har jag iofs varit i skolan nästan hela dagen. Efteråt gick jag en sväng på Myrorna. Jag blev så lyckligt överraskad här om dagen när jag såg på TV att hattar är vårens största trend! Självklart fanns det ju lite krav på hurdan hatt man ska ha, men dem tänker jag ju strunta i såklart. Jag vill ju ha hattar som jag gillar. Gärna med flor, så himla tjusigt! På Myrorna hittade jag massor av snygga hattar men som jag inte hade råd med än så länge. Jag fick dock med mig denna bok hem, som jag har hört ska vara väldigt bra.

Sedan åt jag kulglass med Andreas och pratade om hans nya lägenhet. Han gav mig godkänt för mitt hembakade bröd och förklarade varför en 32" TV är alldeles för litet.

En bra dag, helt enkelt.

Kommentarer
Postat av: Stina

Oj, den verkar ju jättespännande den där boken. Synd att jag precis beställt hem böcker från cdon, annars hade den nog fått följa med. Jag kanske kan få låna din när du läst klart den?

2010-04-15 @ 16:34:57
URL: http://ekandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback