Pretty Woman

Jag vet inte om jag nämnt det tidigare, men jag och min syster har sedan knappt ett år tillbaka ett tillskott i vår hästfamilj. Pretty Woman heter hon och hon är runt sju år gammal. Hon är inte vår egna, hon är egentligen ingens, ingen annan som sköter om henne.  Men hon har gått och blivit lite av vår ögonsten.

Vi har fått veta att hon blivit omhändertagen efter att ha varit misshandlad och vanskött, något som vi inte tvivlar på. Vi har också fått höra att hon är folkilsken, men det håller vi inte alls med om. Hon har nog bara varit väldigt missuppfattad hittills.

Hon är lite skygg, och har svårt att lita på både människor och hästar. Framför allt verkar det som att hon helt enkelt inte är "van" vid människor. Men hon är väldigt tacksam att jobba med. Hon gör sånna otroliga framsteg, för ett år sen kunde man inte ens lyfta hovar eller sätta på svanskappa. Men nu är det som att hon aldrig gjort annat än att dra rockard. Hon kommer bli jättebra!


Och det är inte så lätt att ta en bra bild när man samtidigt håller i en shettis som har hittat mat. Men såhär ser hon ut. Supersöt.




Kommentarer
Postat av: anna

Vilken fin häst!

Postat av: Elin Karlsson

Jag är frivillig testjockey som du vet ;)

2010-04-08 @ 14:10:35
URL: http://blogg.elinspixisar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback