Bloggtips!

Minns inte vem jag pratade med (Stina kanske? Antagligen Stina) om vilka bloggar vi följer. Jag läser en hel del bloggar, som jag bland annat följer på bloglovin.se. Ja jag vet att jag är lite efter, jag har just upptäckt denna braiga sida där man kan samla alla bloggar man läser och prenumerera på dem. Bara att logga in där så ser man vilka bloggare som gjort nya inlägg. Toppenbra!

På min blogglovin.se:

http://loppisfia.blogspot.com, http://loppisliv.blogspot.com, http://secondhand.blogg.se och http://vintageportalen.se. - Jag gillar att läsa om andra som har lika stort intresse för second hand som jag har. Massa underbara bilder som ger inspiration, både kläder och inredning.

http://tjuvtittat.se, http://tjuvlyssnat.se och http://felsms.com - Åh, jag dör lite när jag läser dessa. Underbart. Tjuvtittat är min favorit, lite David Batra. Och jag älskar David Batra. Sen vet man ju inte om alla felskickade sms och roliga historier på tjuvlyssnat verkligen är sanna. Men jag hoppas det, det är roligare så.

http://ekandersson.blogg.se och http://channah.blogg.se - Två av mina vänners bloggar (Stina kommer strypa mig). Jag gillar dessa bloggar för att de är skrivna med en hel del humor. Roliga och lätta att läsa. Sa just till Koffe att blogginlägg med bara en massa, massa text läser jag inte, för hur kul är det (jag är själv ganska duktig på att skriva massa, massa text, men det har inte med saken att göra. nu måste jag sluta skriva, paranteser tar plats)?

http://rebeccasvarar.blogg.se - Min vän och före detta klasskompis Rebecca är expert på underbara bloggar.

Ibland läser jag även vissa kändisbloggar, Elin Klings, Fokis och Kenzas bloggar är mina favoriter. Jag vet egentligen inte varför jag läser dem, alla lever de helt skilda liv från mitt. Det kanske är just därför jag gillar dem.

Det var iaf mina favoritbloggar, vilka är era? :) Skaffa bloglovin.se, det är mitt tips!

Kommentarer
Postat av: Koffää

jag bara läsa bloggar om itnyheter, marknadsföring på internet :)

2010-01-28 @ 15:34:58
Postat av: Anna

Kul med lite positiv feedback! =)



Själv läser jag din blogg, samt http://knivlisa.blogg.se/ - Humoristisk vardagsbeskrivning om jobb, fritid och livet i allmänhet

och

www.zerkax.se - En blogg om hundar

Händer även då och då att jag kikar på Tobias Karlssons blogg på Hanky =)

2010-01-28 @ 15:42:25
URL: http://channah.blogg.se/
Postat av: Stina

Jag avskyr David Batra! Och jag tycker att du ska vara riktigt rädd imorrn när vi ses, jag är inte glad. ;P . egoinas.se och spiderchick.blogg.se är två av mina favvisbloggar! :)

2010-01-28 @ 16:17:17
URL: http://ekandersson.blogg.se/
Postat av: Martina

Jag tycker att DU ska vara riktigt rädd imorrn när vi ses, bara för att du inte tycker om David Batra :O <3

2010-01-28 @ 16:31:37
URL: http://platina.webblogg.se/
Postat av: Elin Karlsson

din blogg är ju den bästa såklart! :D



läser bara vänners bloggar, men de flesta är så lata med uppdateringen! :P

2010-01-28 @ 17:51:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback