Hejsan Motala

Idag skulle jag in till Örebro för att låna böcker och köpa hörlurar. Jag var uppe i god tid, duschade, fixade håret och åt en lång härlig frukost. Helt plötsligt (hur gick det till?) var klockan supermycket och jag fick slänga mig på cykeln i all hast för att hinna med det tåg jag hade planerat. Jag cyklade i full fart, såg tåget stå inne på spåret precis bredvis cykelställningarna, slängde en snabb blick på tavlan för att kolla att det var rätt tid och slängde mig in i tåget. Tåget rullade iväg lagom till jag hann uppfatta "Mjölby" på destinationsdisplayen. Okej. Framför mig väntade 2 timmar plus lite väntetid på fel tåg, utan något att läsa eller någon musik att lyssna på. Jag bestämde mig för att hoppa av i Motala för att sträcka lite på benen i väntan på att få komma med nästa tåg hem.

Nåja. Det var fint väder och Motala är ett trevligt ställe så jag tog tillfället i akt att spatsera runt där. Jag hade till och med så trevligt att jag i äkta Martinaanda höll på att missa tåget hem igen.

Hejsan Motala.



Väl hemma igen träffade jag Mathilda. Vi åt glass och satt i solen. Det vägde ju upp lite så att det allt som allt blev en väldigt bra dag.

Kommentarer
Postat av: Koffe

grymt med äventyr ju :D sötvirrpanna

2010-04-27 @ 21:45:31
Postat av: Stina

haha, på nåt sätt känns det här så typiskt dig! :) Men det verkar ju som att det var en ganska trevlig ofrivillig spontanresa ändå! :P

2010-04-28 @ 14:44:10
URL: http://ekandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback