Bröllop!

Hemma igen efter några underbara dygn i Lund!

Torsdagen gick åt till att att packa, och gång på gång kontrollera så att både klänning, skor och presenter verkligen var nerpackade. Man kan aldrig så noga veta med mig.
Jag bilade dit tidigt på fredag morgon tillsammans med Thess föräldrar och Jenny. Var ganska rejält stelbent men väldigt glad när vi anlände till Lund.

Fredag kväll och lördag förmiddag har jag förträngt, jag var, även om det kanske inte direkt syndes, ganska panikslagen. Då var det ändå inte jag som skulle gifta mig.
Måste erkänna att jag var väldigt avskräckt från att gifta mig efter att ha sett Thess stress dagen innan bröllopet, men jag mjuknade lite när hon stod i sin blivande makes brors vardagsrum, ikädd sin helt underbara klänning och och sin vackra håruppsättning och smink. Då försvann också lite av min stress, när jag insåg att det inte skulle spela någon som helst roll hur jag såg ut i kyrkan, inte en människa skulle se mig ändå.
Jag är helt övertygad om att det inte har funnits och aldrig kommer finnas en vackrare brud.
Hur som helst fick jag hjälp av Jenny att fixa håret. Thess frisör Sandra gav tips om hur vi skulle göra. Lockarna höll i sig hela kvällen och dagen efter!

Kvällen som följde var helt underbar. Maten, toastmastern, talen och människorna var helt fantastiska, och jag ville inte att kvällen skulle ta slut. Thess gifte verkligen in sig i en grymt härlig familj. Dessutom kommer hon från en grymt härlig familj. Kvällen kunde inte bli annat än lyckad för alla som var där. Jag funderar på att be dem adoptera mig, så jag också kan få vara där.

Helgens elsjälar var Jenny, som skötte det mesta arbetet efter bröllopsfesten när jag redan hade slocknat, och Daniels bror Stefan, som skjutsade runt och fixade och donade en massa. Helt fantastiska.

Hoppas på bilder från Jenny snart, hon tog över 300 stycken under helgen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback