Martinagardiner

Vill bara klargöra en sak; jag kan inget om mode, ingenting alls. Eller snarare, jag bryr mig inte. Mode intresserar mig inte, men skor, kläder, skor, acsessoarer och skor är ändå nåt av det bästa jag vet - om det är min stil vill säga. Jag kan inte ens själv beskriva vad som är min stil eller inte. Jag vet när jag ser det, det syns.
    När jag är ute och shoppar med min kära kompis Therese (har dessvärre skett alltför sällan det senaste året) kan hon dra ut ett plagg av hundra och bestämt säga att "det här plagget är Martina". Ett plagg kan vara Martina. Och det är inte bara plagg som kan vara Martina. Här om dagen beställde jag servetter som var Martina, och det är väldigt Martina att gå ut med soporna i högklackat (i brist på annat, liksom) och att glömma blöt tvätt i maskinen i två dygn.
   Jag har inte för avsikt att göra en modeblogg.

Hur som helst - tvättar, diskar, hänger tvätt och klagar över min nacke och rygg. Imorrn kommer min ömma moder förbi och masserar bort lite ont från ryggen. Innan dess måste jag ha hunnit sätta upp mina nya gardiner (Martinagardiner), så att hon inte får en chans att klaga över att jag hade så bråttom att köpa dem för två månader sen. Harkel.
   Först har jag planerat en garderobsutrensning, har så galet mycket kläder som jag inte använder. Tenderar att köpa massa godbitar när jag är hög på shoppingadrenalin, som sedan när jag kommer hem visar sig inte passa. Så om nån är intresserad av att shoppa så är det bara att höra av sig, annars blir det Tradera!

Till exempel denna lila klänning, den har i princip aldrig kommit till användning. Ursäkta bildkvalitén. Digitalkamera ja tack.

Kommentarer
Postat av: Koffe

fin ju!

2009-08-19 @ 18:44:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback